Gepost door: srvspaarndam | 27 april, 2008

Nieuws jan/april 2008

april 2008:
Weer een uitstekend geslaagd Oranjetoernooi!!! Deze keer met maar liefst zes teams. Hieronder een selectie van de vele foto’s die Laura geschoten heeft, met daarbij vooral veel close-ups. Klik hier door: naar het fotoalbum (plus een filmpje).

maart 2008:
Het Lente-toernooi van 12 april gaat niet door, maar op donderdagavond 24 april houden wij natuurlijk wel ons traditionele Oranje-toernooi.

Inmiddels is de voorlopige pouleindeling van het Lycurgustoernooi(Ameland) bekend gemaakt. Daarin staan beide teams van SRV ingedeeld!!! Dus we gaan met twee teams naar Ameland!! Check hier: de indeling. De teams van SRV: team 4 in de 4e klasse heren poule C en team 6 in de 4e klasse heren poule F.

januari/februari 2008:
Op dinsdag 19 februari gaan we op visite bij Jan Zwetsloot in de Sporthal aan de Randweg (N208) in Haarlem; check je mailbox.

Tijdens het kersttoernooi van 20 december (2007) was er, vanwege het drukke wedstrijdschema, weinig tijd om foto’s te maken. Toch zijn er wat kiekjes te bekijken van dit gezellige toernooi….zie hier die kiekjes…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: