Gepost door: srvspaarndam | 27 december, 2007

Berichten 2007

december 2007:
Op 22 november hebben we een geslaagd toernooi gespeeld met Team Zwetsloot. Deze keer hadden we de grote zaal tot onze beschikking en speelden op twee velden.

Op donderdag 20 december houden we traditiegetrouw ons kersttoernooi; met oliebollen/gluhwein en lekkere hapjes. Hou de 20ste dus vrij in je agenda.

Laat tijdig weten of je ook mee gaat naar het Lycurgus-toernooi op Ameland (mei 2008). Kijk bij de links voor meer informatie over dit toernooi.

oktober 2007:
José, werkzaam bij SportSupport, heeft ons ingeschreven voor hun volleybaltoernooi.
Dit toernooi gaat plaatsvinden op dinsdagavond 23 oktober.
Het toernooi zal worden gehouden in het Kennemer Sportcenter aan de IJsbaanlaan in Haarlem van 19:00uur tot 23:00uur.

september 2007:
En inmiddels is het seizoen al volop van start gegaan. 2x volleyballen met de vertrouwde groep plus enkele nieuwkomers/oude bekenden. Ook hebben we met ons team een een gezellige avond doorgebracht op het dorpsfeest.
Een fijne start…..we gaan er weer voor!!”

mei 2007:
Iedereen een prettige zomervakantie toegewenst!!

De foto’s van het zomertoernooi van 30 juni staan op de site. Ook is er even snel een compilatiefilmpje in elkaar geflanst van de wedstrijden. klik hier voor het filmpje

Het Oranjetoernooi was weer erg geslaagd. Het spelniveau onder de verschillende teams was netjes verdeeld; veel wedstrijden eindigden met een verschil van slechts 1 punt. Een gezellige avond…….en het werd erg laat….

17 april waren we te gast bij Team Zwetsloot in Haarlem: een prima mini-toernooi en daarna nog even nazitten in Cafe de Sligting. Zeker voor herhaling vatbaar.

april 2007:
Er is een leuke bedank-mail binnengekomen van Jannie (TIL90), met als bijlage de groepsfoto: bekijk ‘m hier.

Dinsdag 17 april spelen we tegen Team Zwetsloot in Haarlem. Zo als het er nu voor staat vertrekken we gezamenlijk om uiterlijk 20:45uur vanaf het dorpshuis richting Haarlem. Donderdag 19 april kunnen we niet in de zaal terecht.

Donderdag 26 april hebben we het traditionele Oranjetoernooi; een uitnodinging volgt nog. Donderdag 26 juli is tevens de laatste volleybal-avond van dit seizoen. Nico zal er waarschijnlijk nog wel voor zorgen dat we “buiten kunnen spelen” bij de bunker in de maand mei.

Op zaterdag 30 juni houden we weer een Paardenbaktoernooi met BBQ en daarna dansmuziek.

Ook fijn om nog even te melden dat Brenda bezig is met shirtjes voor SRV.

maart 2007:
Op vrijdag 30 maart hebben we een extra volleybalavond ingelast. We spelen dan tegen de dames van TIL90 uit Gouda. Deze “meiden” verblijven een weekend in fort Penningsveer en hebben verzocht tegen ons te spelen. Daarbij wordt door TIL90 de zaalhuur betaalt. Zorg dus dat je er bij bent; de zaal is beschikbaar vanaf circa 20:00uur.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: